There Is A Princess In Every Girl
Makan!
Saturday, 10 March 2012 • 3/10/2012 • 0 comments


Hahahahaaaaaiiiiiiiiii ....

Hari ni best sngat sebab dapat makan bnyak !!
Errr ?? Nmpak sangat suke makan bnyak niii .. huihuihui
Haaaa .. Tak kisah la ... Peduli ape !
Heeee ~ :D

Hari ni Umi buat donat pastu letak coklat atasnyee ..
Yummyyy ! Sedap .. Emmmmm ...

Tapi donat tu tak buat laa ..
Tempah 100 biji tinggal letak coklat je atasnyeee ..
Klw nak buat .. Fuhhhh ! Memang penat laa ..


Ni dia donatnyeee ... Lebih kurang mcm ni laaa ..
Amacam ? nmpak sedap kan ? :D

Lepastu donat yg lebih tu umi bwak pergi rumah nenek
Wat kat sane pulakk coklatnye ..
Harap-2 Umi bwak balek sikit ~ Heee ~

Oh ye , nak story sikit ni !
Sebenarnye ... Fizik aku lulusssss ... :D
Yeah ! Alhamdulillah :)
Cikgu agak marah dgn kiteorang sebab tu cikgu cakap
semua tak luluss .. Haiiihhh ~ Lega sikit ..
Sekurang-kurangnye .. Addmath je yg tak lulus T.T
Yang lain ok sajeee ...

Tapi ni baru ujian pertama ..
Jangan terlalu selesa dgn markah yg kite dapat skg
Kalau tak study , susahlah nak kekalkan ape yg kita da ade skg nii ..

Ok ! tu saje yg aku nak kongsikan dgn korang
Harap dimaafkan klw ade kekurangan kt mane-2 :->



Followers
Button follow memang tak ada :)

Disclaimer
Welcome message


Assalamualaikum :)
Terima kasih kerana singgah di sini




Contact Me
Ukhuwah itu indah jika kerana Allah !




Credits
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them