There Is A Princess In Every Girl
Aurat dan Pandangan
Saturday, 17 March 2012 • 3/17/2012 • 0 comments


Tertarik dengan cerita nii .. 
Jooommmm bacee ;)

Pernah satu hari saya pergi ke shopping complex
Ada la mat mat rempit melepak kat satu sudut tu ..
Kemudian berlaku satu kejadian yang buat saya tertarik

PERTAMA - Lalu seorang minah seksi
Mat rempit : Fuyooo .. seksi gillerr !! Geram pula aku tengok body die
Kalau la aku dapat niii .. hisshhhh !!

KEDUA - Lalu pula dua orang muslimah yang lengkap dengan jubah dan tudung labuh
Mat rempit : Pergghhh ,, cun betul awek dua orang ni, kalau dapat buat bini bertuah badan

Kawan si rempit : Assalamualaikum kak long, jalan elok-2 ye ( cube mengurat juga )

>> Kesimpulan : Wanita yang tidak menutup aurat hanya dipandang dengan pandangan nafsu oleh lelaki
dan wanita yang menutup aurat akan dipandang dengan pandangan akal dan iman

# Mat rempit pun pandai hormat dengan wanita yang menutup aurat
Fikir-fikirkan ^__^

Tapi sebenarnya perempuan tak tutup aurat ke tutup aurat, lelaki tetap kena jaga pandangan.
Lelaki jaga pandangan ke tak jaga pandangan, perempuan tetap kena tutup aurat.

heh?





Followers
Button follow memang tak ada :)

Disclaimer
Welcome message


Assalamualaikum :)
Terima kasih kerana singgah di sini




Contact Me
Ukhuwah itu indah jika kerana Allah !




Credits
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them