There Is A Princess In Every Girl
Exam :)
Thursday, 24 May 2012 • 5/24/2012 • 0 comments


ASSALAMUALAIKUM

Fuhhhh .. Akhirnyeee habis juga exam ni ..
Penat menunggu .. bile laaa nakk habis nii .. Haha ;D
Yelaa .. dulu PMR seminggu lebih jee ..
Skg ni amek kau ! hampir tiga minggu menghadap exam jee ..
Terase lmbat jee mase berlaluu ...

Banyak benda tak dapat buat mase examm ..
Bile nak buat jeee .. 
'Sabarrrr .. Tunggu habis exammm' hihihi xD
Actually .. Aku suke exam  
Sebab dapat balik cepattt ;3 Hahaha .. Ngaruttt ..
Heeeeeee ~ Takdelaa ... dapat menambahkan latihannn ..
Then, boleh tahu format formatnyee .. sebelum ni memang tak bape fham
format yang cikguu cakapp .. anggukk jelaa .. heeee ~
Mase exam tuu .. ade jugaklahh terkejut tengok soalann 
Tapi wat taktau sudahlaa .. Buat biasee jeee .. Hahaha ;D
Kalau gelabah lagilahh tak dapat jawab soalann dengan baikkk ...

Sekarang ni , menunggu result .. hmmm ..
takutt sikittt laaa .. heee ~ ada bayang-bayang markahnyee ..
target .. nak lulus semuaaaa .. klau boleh dapat A bonus lah tuu..
Alhamdulillahhhh ...

Cuti sekolah pun dua mingguuuu ...
Habiskan cuti dengan kerja-kerja sekolahhh yang tertanggunggg yang dulu-dulu punye  ..
Nasib baik examm .. Cikgu tak sempat nak bagi kerja sekolahhh ..
Hahahahahaha .. Nakal xD

Tapi cikgu Bio sempat pulaa bagi kerja ..
buat folioo .. emmm ,, ok ok ok ok ... sayalah orang
pertama yang siapp cikguuu ;D
ecehhh ... takde maknenyeee ... :P

ok .. nak buat kerja yang tak dapat buat mase exam
hihihi xD
Assalamualaikum dan Salam Jumaat :)



Followers
Button follow memang tak ada :)

Disclaimer
Welcome message


Assalamualaikum :)
Terima kasih kerana singgah di sini




Contact Me
Ukhuwah itu indah jika kerana Allah !




Credits
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them