There Is A Princess In Every Girl
Periksa Setengah Tahun
Thursday, 14 June 2012 • 6/14/2012 • 11 comments


ASSALAMUALAIKUM

Hai .. Dah lame tak update post baru . Rindu tak ? :P
Hahaha .. Minggu yang sibuk, pembetulan pembetulan dan pembetulan
Best lah buat pembetulan :D hihihi xD

Dan Alhamdulillah semua subjek lulus ! Yesss !! Happy sekejap :D
walaupun cukup-cukup makan jee, happy la juga 
Cikgu pun cakap kitaeorang memang tak pernah didedahkan lagi dengan 
soalan soalan yang betul-betul ikut format SPM
perikse setengah tahun baru jumpee .

Dan macam tahun-tahun lepas juga
periksa setengah tahun laa yang palingg terukk ! Hihi ! tak tipu >,<
tak tau la kenapee dalam banyak-banyak ujian
dia nak juga perikse setengah tahun yang paling terukkk
knpe taknk masa ujian pertama dulu-dulu tuu ?
tak kisahhh laa .. yang pentingg perikse akhir tahunn mesti buat
yang TERBAIK ! klau boleh takde lagi C dan D
InsyaALLAH I'll try :)

Oh ye, nak tengokk keputusan perikse aku tak ? Hihii ..
Ok lahh, untuk pembaca setia ..
Nah ! tengok ni puas-puas !
Sape yang taknak tengokkk tutup matee rapat rapaattttt ...
Takde istilah NAK MENUNJUK-NUNJUK kat sini
Tak hebat mane punnn keputusannnyeee ~



Amacam ? ok tak ? haaa ~ tak payah cakap 
memang terukkk >,<

No.2 tapi macam tak layak dapat nombor dua ..
Why ? tengoklaahh tuu .. jumlah markahhnyee ,, peratus , dengan
gred purata pelajarr .. Layakkah ? hmmm ,, renung-renungkanlahh sendiri

Tu punn bernasib baik dapat no.2 sebab Alief dengan Lydiya dah pindah sekolah
Harap maaf, markah sebenar dirahsiakann ~ heee ~

Tapi pape punnn .. aku rase macam puas hatilah juga ..
kenape ? sebab Addmath lulus ! Yeahh ! Seronok tau tak bila
dapat tahu kite lulus addmathh ! Hehe :D

Setakat ni, Pend. Islam jela yang mampu nak dapat A+
BM, Sejarah dan Math belumm rezeki lagi nak dapat A+

Fizik dan Addmathh ,, harapnyaa boleh tingkatkann lagi
Banyakkan buat latihann dan selalu fokus dalam kelasss
okeyy ? :D

# Ada budak baru dalam kelas 4/1 Hadif namanye, from Kedah
Geram/jeles bila tengok dia takpayah buat pembetulan langsung
Untunglahhhh ~ =,=



Followers
Button follow memang tak ada :)

Disclaimer
Welcome message


Assalamualaikum :)
Terima kasih kerana singgah di sini




Contact Me
Ukhuwah itu indah jika kerana Allah !




Credits
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them