There Is A Princess In Every Girl
Santai Bersama
Wednesday, 6 June 2012 • 6/06/2012 • 9 comments


ASSALAMUALAIKUM

Hari ni penatt sangattt .. masak-memasak di dapur bersama 
KELUARGAKU PERMATAKU
kiteorang buatt kek coklat , kek marble andd coklatt !
tapi tak semualahh KELUARGAKU PERMATAKU yang adaaa ... 
kalauu takk macam apee dahh dapurr tuu ..
yang adee punnn .. dahh terlaluuu sesakkk .. *tak sesak sangat sebenarnyee

Inilahh geng kami .................


ketuaaa dapurrr !! Umi .. eheee ~ :)


Makbibbb , kakakk kepada Umi


Dari kiri Solehah , Mai , Amira , Siti andd Makdikkk
Amiraa jee yang tak join kiteorangg sebab die kat U sekarang ni :)


Budakk ni punnn tolong-tolongg jugakk walaupunn
lelaki dan masihh di bawahh umurr .. hihihi xD
Namanyaaa Imannn ..

Dannnn akhirrrr sekaliiiii ..............
Ini diaaaa ............


Abang Iki !! kiteorangg ditugaskann untuk buatt kek coklatt
yang lainn tuu .. buatt coklatt sbb coklatt nii banyak langkahh nk kena buat
leceehhh sikittt .. sakitt belakanggg ....
memerlukann tenaga kerja yang ramai ..
kek coklatt dah siapp punn coklatt yang dibuatt ramai-ramai tu tak siap lagi ..

Lepass tuu .. kek marblee .. umi dan abang iki yang buat !
aku ? tolong manee yang patuttt ..
Alaaaahhh ,, abang iki punn samee jeee :P
Eheeee ~~ 

Pape puunnnn ,, kiteorang happy ! :D
gurauu gurauuu ,, gelakk gelakkk katt dapurrr :D

# Semoga hubungan kami sekeluarga terus kukuhh dan takdee
papee masalahhh punn berlakuuu
Taknakk gaduhhh-gaduhhh :)

BANGGA MENJADI SEBAHAGIAN KELUARGAKU PERMATAKU ! :D




Followers
Button follow memang tak ada :)

Disclaimer
Welcome message


Assalamualaikum :)
Terima kasih kerana singgah di sini




Contact Me
Ukhuwah itu indah jika kerana Allah !




Credits
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them