There Is A Princess In Every Girl
Good Luck !
Saturday, 13 October 2012 • 10/13/2012 • 1 comments


ASSALAMUALAIKUM

hehe .. :))
Hari ni dah pun 13hb, bulan 10 okay bukan bulan Januari ke Februari ke ... 
wahhh ~ cepat mase berlalu .. tanda kiamat kecil .. insaf insafff ...

Hari Isnin ni dah mula perikse akhir tahun, berjalan selama tiga minggu
Tiga minggu tuu minggu relax + 2Stresss = Taktauuu ...
Hahaha :D
Relax sikit sebab tak dapat pape kerja sekolah
yang dua kali ganda stress tuu mestilah sebab kena ngadap kertas perikse jee.. hewhew

Dah study ke belum? hoho
InsyaALLAH daahhh .. relax relax je study, tak payah tension sangat...
kalau stress sangat hilang semua yang kite study
Mase perikse langsung tak boleh jawab. Haaa .. kan payahh tuu ..
Cewahhh .. cakap macam aku ni boleh jawab je semua soalann .. hahaa
okay okay okayyy gurauu jee xD

# sebelum jawab perikse, doa banyak-banyak ..
Kepada yang nak perikse jugaakk, SEMOGA BERJAYA !



Followers
Button follow memang tak ada :)

Disclaimer
Welcome message


Assalamualaikum :)
Terima kasih kerana singgah di sini




Contact Me
Ukhuwah itu indah jika kerana Allah !




Credits
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them