There Is A Princess In Every Girl
Mereka Gembira
Thursday, 6 December 2012 • 12/06/2012 • 4 comments


ASSALAMUALAIKUM

Hai, lama tak membebel kat sini kann.. :)
Sebelum-sebelum ni pun, post artikel je untuk mengelakkan blog ni dpd berhabuk
Hehehehe....

Mereka Gembira..... Uhhh?? Siapa yang gembira?
Siape lagi.. budak-budak yang dah habis SPM laaa...
Hari ni last kot!

Setelah bertungkus-lumus selama setahunn lebihhh..
akhirnyaaaa... diorang bebassss daripada SPM :D
eh, belum sepenuhnyeee ... kena tunggu keputusan SPM pulakk kann.
Tapi, sekurang-kurangnyee ringan sikitt beban korang kann..

Hmmm, ramai jugak kot kawan-2 aku yang ambil SPM ni tak termasuk sekolah sendiri
Jadi, kepada semuanyaa semoga dapat keputusan yang cemerlang!
Sementara cuti yang amat panjang ni, pandai-pandailah manfaatkan masa yg ada
Kalau yang dapat pergi PLKN, hihi.. mesti best!

Ok, giliran aku pulak untuk menghadap SPM tahun depan
Kalau ditanye setiap orang calon SPM 2013, dah bersedia ke belum?
Mesti jawapannyee TAK kan? hehe :D


Followers
Button follow memang tak ada :)

Disclaimer
Welcome message


Assalamualaikum :)
Terima kasih kerana singgah di sini




Contact Me
Ukhuwah itu indah jika kerana Allah !




Credits
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them